COMENTARIOS AMPARO GIL, GANADORA D-SENIOR

"La forma en que esta dibuixar el mapa no m'acabat d'agradar, ja que, per exemple, les cases no es poden llegir en cursa i els camins d'entrada a aquestes cases confundeixen. El mapa es pobre en camins i a mes a mes, molts no es poden utilitzar cosa que fa els tracats avorrits, sobretot el del segon dia. Una cursa que va en la mateixa direccio que el dia anterior i que a mes a mes te molt cul de sac, no es el que esperava per a una cursa d'aquest nivell.

No crec que siga un bon lloc per a fer curses de bici i menys organitzar un campionat d'Espanya. Si volem arrivar al nivell dels primers del mon, cal que muntem el nivell de les nostres curses. Clar que primer necessitem gent que tinga ganes d'organitzar-les i correr-les. Tot i aixo, hi ha que agrair a l'organitzacio el fet d'organitzar el campionat i les facilitats donades en tot moment."


Mapa Ampa 2º dia (en verde ida y vuelta por el mismo camino)

TRADUCCIÓN AL CASTELLANO
"La forma en que esta dibujado el mapa no me acaba de gustar, ya que, por ejemplo, las casas no se podian leer en carrera y los caminos de entrada a estas casas confundian. El mapa es pobre en caminos y además, muchos no se pueden utilizar cosa que hace los trazados aburridos, sobretodo el segundo dia. Una carrera que va en la misma dirección que el dia anterior y que además tiene mucho culo de saco, no es lo que esperaba de una carrera de este nivel.

No creo que sea un buen sitio para realizar carreras de bici y menos organizar un campeonato de España. Si queremos llegar al nivel de los primeros del mundo, debemos subir el nivel de nuestras carreras. Claro que primero necesitamos gente que tenga ganas de organizarlas y correrlas. A persar de todo, hay que agradecer a la organización el hecho de organizar el campeonato y las facilidades dadas en todo momento".

ATRAS